Debiteurenscan

verbeter uw processen, verlaag de debiteurenstand

Inzicht leidt tot verbetering. Met het uitvoeren van een debiteurenscan krijgt u inzicht in uw debiteurenbestand en uw incassoproces. Met deze gegevens verbetert u gericht uw incassoproces en verlaagt u het debiteurensaldo. Diverse gemeenten boekten al mooie resultaten.

Van huidige situatie naar gewenste situatie

De debiteurenscan
biedt inzicht in

  • Historisch incassoresultaat
  • Betaalgedrag en moraal van uw cliĆ«nten
  • Knelpunten van het incassoproces
  • Waarde van het debiteurenbestand = prognose van de toekomstig inning

Heeft uw afdeling Werk en Inkomen nog grip op uw debiteurenbestand? Zoekt u waar de verbeterpunten liggen? Met de resultaten van de scan heeft u concrete punten in handen om uw debiteurenbeheer te verbeteren.

De debiteurenscan: hogere opbrengsten en lagere uitvoeringskosten

De debiteurenscan geeft uw gemeente inzicht in de huidige situatie. Hierbij ontvangt u ook een advies op maat voor het verbeteren van de processen.

Indien gewenst kunnen wij voor u een debiteurenplan schrijven en ondersteunen in het herinrichten van uw incassoproces. Doel meer opbrengsten en lagere uitvoeringskosten.

Vraag naar de resultaten van eerdere debiteurenscans.

Gratis debiteurenscan:
snel inzicht

Onze gratis debiteurenscan leveren wij binnen een werkdag op en geeft een globale indicatie weer. Op basis van deze gratis scan bepaalt u eenvoudig of het loont om te investeren in de procesverbeteringen.

Boek resultaat met
Socialized Experts

Onze geheel eigen aanpak “invorderen met hart en verstand” levert meerdere gemeenten inmiddels mooie resultaten op. Maak kennis met onze inzichten en verklein uw debiteurenbestand. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of vraag direct een debiteurenscan aan.

Socialized Experts: Bevorderen van Re-integratie door het oplossen van schulden.
Powered by: Euforiedesign